A treia ediție Startup Weekend Bucharest

Startup Weekend Bucharest 2018

Între 20 și 22 aprilie 2018, la OK Center, va avea loc Startup Weekend Bucharest. În doar 54 de ore, tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani vor învăța de la mentori cu experiență în diverse domenii cum să își transpună ideile de afaceri în practică, realizând un plan de business care va fi evaluat ulterior de un juriu.

În România, Startup Weekend are loc în 8 orașe: București, Cluj, Iași, Timișoara, Brașov, Oradea, Târgu Mureș și Piatra Neamț. În București, Startup Weekend se află la a treia ediție consecutivă și se adresează tinerilor pasionați de antreprenoriat, atât din România, cât și din alte țări. Tema evenimentului de anul acesta, “Make ideas happen!”, încurajează participanții să realizeze propria lor strategie de business, pornind de la o singură idee.

„În cadrul ediției din acest an, ne propunem să ajutăm câți mai mulți tineri să își transforme ideea de afaceri în realitate și să le oferim resursele necesare pentru proiectarea acesteia într-un plan de business bine conturat. Evenimentul este organizat anual în mai multe orașe din țară, inclusiv în București. Startup Weekend este deja cunoscut în România și se află la a treia ediție consecutivă”, a declarat Ioana Alexandra Frîncu, organizator Startup Weekend Bucharest.

Ediția din acest an a Startup Weekend din București va începe pe 20 aprilie, la OK Center, de la cu ora 18:30. Moderatorul evenimentului va fi Simone Demelas, CEO al ARMNet, o companie internațională care se ocupă cu integrarea realității augmentate în gestionarea rețelelor de infrastructură. Printre mentorii confirmați pentru Startup Weekend Bucharest 2018 se numără James Sanders (Program Manager și Startup Coach pentru acceleratorul Fintech F10), Gabriel Dombri (CEO Tapptitude), Vlad Ghiga (CEO Rubik Hub), Anca Bundaru (Product Marketing Manager Bitdefender), Mircea Vadan (fondator Cluj Startups), Ioan Istrare (Strategy Consultant), dar și Ana Gergely (Executive Director CEO Clubs International – Europe).