A apărut Slatina Buzz! numărul 5

slatina buzz 5

Numărul 5 al publicației Slatina Buzz este disponibil începând de astăzi în câteva locații din oraș: Librăria Verona, Agenția de Turism Andyanda Tour, Baroc Cafe Pub și Downtown Pub.

În ediția din noiembrie 2018 tinerii redactori Slatina Buzz vorbesc despre „Campioni” și prezintă o serie excepțională de elevi slătineni, cu numeroase premii la Olimpiadele Școlare, naționale și internaționale.

În plus, aduc în lumina reflectoarelor unul dintre „antrenorii” campionilor, o profesoară care și-a dedicat viața profesiei și elevilor săi!

Publicația are 12 pagini, din care 4 policromie și este rezultatul unui proiect finanțat de Primăria Municipiului Slatina.

Slatina Buzz este unul dintre cele mai longevive programe în domeniul presei scrise din România.

Început în 2010 sub forma unei școli de vară, programul a continuat să se transforme și să crească cu fiecare an în care a avut loc. În total, au participat peste 100 de elevi din Slatina sau împrejurimi, au susținut seminarii peste 20 speakeri din diverse domenii de activitate, au fost realizate sute de articole, publicate două ediții tipărite ale unui ziar realizat de elevi și distribuite mii de exemplare în cadrul comunității.

Toate informațiile despre program sunt disponibile pe website-ul www.slatinabuzz.ro, sau căutând #slatinabuzz pe Facebook.