15 companii care vor defini viitorul economiei românești

0

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a anuntat si premiat cele 15 companii care s-au calificat in ultima etapa a proiectului „Made in Romania”, un proiect realizat cu scopul de a identifica si sustine viitoarele motoare ale economiei locale sau din regiune.

Cele 15 companii sunt:

2Performant Network Bucuresti Piata digitala
Agricover Ilfov Solutii inovatoare in agricultura
Amber Bucuresti IT si dezvoltare software
Autonom Rent-a-Car Neamt Inscrieri auto si leasing operational
Blue Air Bucuresti Transport aerian
Cris-Tim Bucuresti Comert cu carne si produse din carne
Electrogrup Cluj Lucrari de instalatii electrice
Good People Bucuresti Restaurante
Ivatherm Bucuresti Produse parafarmaceutice
IRUM Mures Fabricarea masinilor si utilajelor pentru agricultura si exploatari forestiere
Lasting System Timis Solutii IT&C
Smart Bill Sibiu Servicii si software
Softelligence Bucuresti Servicii si software
Prutul Galati Producator de ulei vegetal
Vola.ro Bucuresti Agentie online de turism

Cand am analizat aplicatiile companiilor pentru “Made in Romania”, am ramas placut surprinsi sa vedem cat de multi antreprenori sunt mandri ca sunt “made in Romania”. Acest incredibil impuls nu se va pierde. Desi premiem doar 15 companii, asteptam cu nerabdare sa oferim consultanta si sprijin pentru celelalte 151 de companii nominalizate in proiect, a afirmat Lucian Anghel, presedintele BVB.

Urmatorul pas al competitiei „Made in Romania” este ca, in perioada aprilie-noiembrie 2017, firmele selectate sa participe la un program special de mentorat dezvoltat de BVB si partenerii sai.

In fiecare luna a acestei perioade, vor fi abordate diverse teme, precum marketing si branding, strategie si inovatie, audit si finantare pentru dezvoltarea afacerilor. Astfel, bazandu-se pe tema din luna respectiva, se vor organiza pentru membrii sau echipele companiilor workshop-uri de cea mai buna calitate, traininguri, intalniri 1 la 1.

Pentru o astfel de organizare, pe parcursu celor opt luni, BVB impreuna cu partenerii vor avea ocazia sa stimuleze companiile in procesul de inovatie si bune practici, lucruri care le vor fi folositoare in dezvoltarea acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.